Grafisk profilering

Vad behövs?

Logotyp

Vi skapar er logotyp efter era önskemål, vad som passar i branchen och ser till att ni sticker ut från mängden. Val av logotyp är inget man bör ta för lätt på. Det är vad era kunder ser först av allt och det är därför av yttersta vikt att lägga ner bra tankar och jobb bakom den.

Utskick & Kläder

Det är väldigt viktigt att göra ett gott första intryck. Undersökningar visar att företag med väl utvecklad grafisk profil får omkring 70% mer kunder än sina konkurenter ENBART på grund av det första intrycket. Vi designar trycksaker och hur era kläder kommer att se ut så att ni får så bra förutsättningar som möjligt.

Marknadsföring

Digital eller ”fysisk” marknadsföring kräver båda att man tänker igenom utförandet av materialet, budskapet men också vad målet med kampanjen är. Vi kan skapa rörlig digital marknadsföring, fysisk i form av flygblad – affischer – banderoller med mera.

Kundcase: Svenska Grönytor AB

Logotyp, hemsida, design för arbetskläder / fordon / trycksaker, grafisk profilering

Vad skall göras?

Rätt typsnitt

Rätt färgval

Rätt utformning

Rörlig reklam är 100 gånger bättre

Rörlig media, bilder eller texter. För sociala medier, google eller i tidningen? Vi skapar allt material efter era önskemål. Vi har över 15 års erfarenhet av grafisk formgivning för marknadsföring och vi vet hur det ska se ut och fungera.

Har vi träffat rätt?

Kontakta oss idag så sätter vi igång direkt. Framtiden väntar er, det är bara att ta första steget!

Vi använder oss utav cookies på denna hemsida. Du godkänner detta genom att klicka på "Acceptera"