Kundcase

Svenska Grönytor AB

Svenska Grönytor AB

Svenska Grönytor är proffs på grönytor och uterum. Riktigt skickliga trädgårdsmästare som verkar mest i stor-stockholmsområdet men tar sig an uppdrag över hela Sverige. De arbetar alltid miljösmart för att lämna en så bra framtid till våra yngre som möjligt.

Hur allt började

I slutet av 2019 blev vi kontaktade utav Svenska Grönytor som var ute efter en ny grafisk profilering samt webbplats. Ett relativt nystartat företag somhade några idéer om hur dom ville att det skulle fungera samt se ut, men gav oss ändå fria händer att tillämpa vår kundskap om hur webb och grafisk profilering skall fungera och arbetas fram. Vi blev även ombedda att designa visitkort och flygblad för marknadsföring samt digital marknadsföring för sociala medier.

I början av 2020 hade vi deras webbplats version 1.0 färdig och den började marknadsföras direkt och ordrar via den kom nästan omedelbart. Den hjälpte även Svenska Grönytor att hamna högre upp på Google sökningar.

Under våren 2022 var det dock dags att uppgradera hemsidan till version 2.0 varpå Svenska Grönytor återigen gav oss helt fria händer att skapa en alldeles unik och ny hemsida.

Hemsidan är helt byggd i WordPress + Elementor vilket ger en ren och enkel kod, samt goda förutsättningar för att enkelt kunna uppdatera och göra ändringar på hemsidan om så skulle önskas.

Logotyper och annat grafisk material har tagits fram tillsammans med Svenska Grönytor och är skapade i Photoshop och Illustrator.

Vad blev resultatet?

Vi kom gemensamt med Svenska Grönytor fram till en mycket lyckad grafisk profil i form av färgval, fontval samt utformning.

Hemsida 2.0 fungerar bättre, snabbare och säkrare. Förberedelse för framtida e-handel är också gjord.

Stark grafisk profil som sticker ut från mängden, är väl utförd och når sina mål.
Fortsatt samarbete i framtiden.

Vi använder oss utav cookies på denna hemsida. Du godkänner detta genom att klicka på "Acceptera"